Referencer

Kysthuse, Mullerup Havn

1400 m2 listedæk udført med Icopal pap. Feriehusene blev opført i etaper, først kysthusene derefter havnehusene. Opgaven strakte sig over et års tid, hvor vi stod klar, som husene blev opført. Underpappen er en stribeklæb, Base 550 P sand/SYNTAN fra Icopal. Som er skruet fast i toppen, for at undgå at pappen glider ned.

Listerne er trælister og de er udført med underliggende kapper. Imellem listerne er der valgt en overpap, Mono 553 P m. SYNTAN fra Icopal. En sådan opgave kræver omhyggelighed for et ensartet resultat.

TV2 Danmark, Teglholmen

600 m2 tagpap

Royal Arena, København

Vi kan desværre ikke prale af at have lavet taget på Royal Arena, men vi har dog repareret den faldsikring, som blev etableret ved opførelsen. Faldsikring er et krav ved nyopførte bygninger og ofte også ved renoveringer, de sikrer, at der kan udføres serviceopgaver på taget i sikkerhed for ikke at falde ned. Vi er certificeret i at etablere faldsikring.

tagrenovation

Sommerhus i Gilleje

Nogle gange skal det være billigt og gå stærkt. Kunden ønskede en hurtig løsning på et midlertidigt skur. Kunden skulle opføre et nyt hus på grunden, så havde blot brug for at komme i tørvejr en begrænset periode. Vi laver mange sommerhuse og kolonihavehuse, og står altid klar til at hjælpe - også med småopgaver.

Sommerhus, Tisvildeleje

60 m2 listedæk på sommerhus med et sidefald udført med Icopal pap. Listedæk er et godt valg hvor tagets hældning gør tagfladen synlig fra gaden. Listerne bryder tagfladen og gør taget skarpt og strømlinet at kigge på, hvilket resulterer i en højere æstetiks oplevelse for øjnene. En sådan opgave vare typisk en uges tid.

Domus Vista, Frederiksberg

900 m2 tagpap

Rækkehuse i Ishøj, Kartoffelrækkerne

Nybyggede boliger i Ishøj landsby. 800m2 tag udført som listedæk med Icopal pap. Byggeriet var bagud, og vi blev spurgt, om vi kunne overtage opgaven og hjælpe dem i mål inden deadline. Vi satte fire mand på opgaven, og byggeriet blev færdigt til tiden. Vi gør hvad vi kan for at være fleksible og omstillingsparate i alle opgaver.

Sommerhus, Tisvildeleje

40 m2 fladt tag på garage/Carport. Det gamle tagpap skulle først rives af, inden der kunne lægges to nye lag pap med 20 års garanti. En sådan opgave tager typisk 1-2 dage at udføre. Dem laver vi rigtig mange af i løbet af året, og skal der skiftes en tagrende klarer vi også det.

Bestil et gratis tagtjek

Vi foretager gratis tjek af tagpap, tegl og alle andre tagtyper.