Om os

Introduktion af os

BYENS Tagdækker & Tømrer

“Vi er en mindre virksomhed med store ambitioner. Hver dag gør vi os umage for at hjælpe vores kunder i mål med deres byggeprojekter, glade kunder og kvalitet er det der driver os. 

Glade kunder og kvalitet opnår vi kun, fordi vi har verdens bedste medarbejdere. Vi sætter arbejdsmiljø højt og går langt for vores ansatte, så de også går den ekstra mil for vores kunder.”

Tryghed og kvalitet

Vi udfører alle tænkelige tagløsninger og kan, med vores mange årige branche-erfaring, hjælpe dig med vejledning omkring både muligheder, løsninger og materialer.

Vi er medlem af Dansk Byggeri, og Dansk Byg Garanti, hvilket giver dig en ekstra sikring imod bøvl, byggesjusk og ekstra udgifter.

Pålidelig samarbejdspartner

Med Byens Tagdækker og Tømrer får du en pålidelig samarbejdspartner, der hjælper dig trygt igennem alle former for tagarbejde. 

BMI RoofPro - Kvalitetshåndværk med garanti​​

BMI RoofPro Garantien giver 30 års produktgaranti, hvor de første 20 år også dækker udførelse og følgeskader. Så skulle der opstå følgeskader på grund af fejl og mangler på produktet eller håndværket, er der fuld dækning i hele garantiperioden. Dette gælder også for eventuelle følgeskader på løsøre.

Bestil et gratis tagtjek

Vi foretager gratis tjek af tagpap, tegl og alle andre tagtyper.