top of page
Skærmbillede 2020-10-22 kl. 18.36.09.png

BEREGN PRIS PÅ TAGPAP UD FRA M2 PRIS:

PRISBEREGNER

*Ovenstående er en ca. pris. Der tages forbehold for tagkonstuktion!

This is a great place to add a tagline.

Hos Byens Tagdækker & Tømrer har vi mange års erfaring med tagpap løsninger. Vores kompetencer sikrer dig det bedst mulige resultat, når du ønsker tagdækning med tagpap. Vi garanterer et professionelt udført stykke arbejde med produkter af højeste kvalitet.

 

Vores professionelle medarbejdere besidder den nødvendige ekspertise til at håndtere alle former for tagpap opgaver. Hvad enten opgaven handler om reparation, renovering eller udlægning af et helt nyt tag, kan Byens Tagdækker & Tømrer levere.

Desuden kan vi udføre blikarbejde, ligesom vi også gerne hjælper med tagrens og maling.

Ønsker du kvalitetsarbejde udført af professionelle håndværkere, så kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at lægge tag pap på dit tag. Vi kommer gerne personligt ud og giver et gratis og uforpligtende tilbud på tagdækning med tagpap. I tillæg udarbejder vi en rapport og vurdering, så du kan få et overblik over dit tags tilstand.
 


VIDSTE DU?

BMI RoofPro Garantien giver 30 års produktgaranti, hvor de første 20 år også dækker udførelse og følgeskader. Så skulle der opstå følgeskader på grund af fejl og mangler på produktet eller håndværket, er der fuld dækning i hele garantiperioden. Dette gælder også for eventuelle følgeskader på løsøre.

TAGDÆKNING MED TAGPAP

email-app-Featured-Image-350x257.png
telefon logo.png
bottom of page