top of page

BYENS Tagdækker & Tømrer

“Vi er en mindre virksomhed med store ambitioner. Hver dag gør vi os umage for at hjælpe vores kunder i mål med deres byggeprojekter, glade kunder og kvalitet er det der driver os. 

Glade kunder og kvalitet opnår vi kun, fordi vi har verdens bedste medarbejdere. Vi sætter arbejdsmiljø højt og går langt for vores ansatte, så de også går den ekstra mil for vores kunder.” 

Hos Byens Tagdækker og Tømrer arbejder vi hver dag på at skabe tilfredse kunder. Vores høje service niveau og vores faglige kompetencer sikrer, at dit byggeprojekt er i gode hænder. Ved aflevering skal alle vores kunder være 100% tilfredse med både udførelsen af arbejdet, og det endelige resultat.

Vi udfører alle tænkelige tagløsninger og kan, med vores mange årige branche-erfaring, hjælpe dig med vejledning omkring både muligheder, løsninger og materialer. Vi er medlem af Dansk Byggeri, og Dansk Byg Garanti, hvilket giver dig en ekstra sikring imod bøvl, byggesjusk og ekstra udgifter.

Med Byens Tagdækker og Tømrer får du en pålidelig samarbejdspartner, der hjælper dig trygt igennem alle former for tagarbejde. 

4
7_edited
6_edited
9
btt
3
8_edited
email-app-Featured-Image-350x257.png
telefon logo.png
bottom of page